亚洲免费乱码视频,日韩 欧美 国产 动漫 一区,97在线观看免费视频播国产,中文字幕亚洲图片

      1. <legend id="ppnor"></legend>

      2. 
        
        <sup id="ppnor"><input id="ppnor"></input></sup>
        <s id="ppnor"></s>

        2019年下半年全國英語等級考試模擬試題3

        字號:

        學(xué)而不思則罔,在掌握知識點之后將其運用在解題中才是學(xué)習(xí)的好方法。備考需要一點點積累才能到達(dá)效果,為您提供了“2019年下半年全國英語等級考試模擬試題3”,歡迎閱讀參考!更多相關(guān)訊息請關(guān)注!
            
            閱讀模擬題:
            Camps have always reflected children's dreams and parents'fears.In the 1880s,many middle-class families worried that industrial society had broken off some tie to the frontier.Boys were growing soft:too much time with their mothers and teachers,not enough manly activity.So the early camps promised to take weakly boys out into camp life in the woods so that the pursuit of health could be combined with the practical knowledge.
            Those first campers were wilderness tourists;today a wilderness is anyplace without band-width.Allowing cell phone contradicts the point of sleepaway——camp:if 19th century campers were meant to regain lost survival skills,21st century campers need to work on their social skill.They are often missing some basic interactive instruments;fantastically digitally aware,they are less familiar with the ideas of sharing their space,their stuff or the attention of the adults around them.For kids who are allowed to text during dinner,who have their parents whenever they get in trouble or need a ride,a little self-government is probably long overdue.
            Most camps require kids to leave their phones at home,which shows that the resistance often comes not from the kids but from parents.It's known that parents pack off their children with two cell phones,so they can hand over one and still be able to slip away and call.Parents question camp directors about why they can't reach their kids by phone.Some services let camps post news and pictures to help the families feel as if they are with the kids at camp.But that just invites inquiry about why Johnny looks sad or how Jenny's jeans got torn.
            Even as they yield in varying degrees to the demands of parents,camps endeavor to tell us our kids need a break from our eager interest and exhausting expectations.Camps talk about building independence,argue that having kids learn to solve their own problems and turn to peers and counselors for support is a key part of the experience.The implications are clear.They're lighting campfires,hiding and seeking,doing things-that feel wonderfully improper if just because they involve getting dirtier than usual.Nothing to worry about,Mom.
            1、For campers today,wilderness is where______
            A.they cannot use cell phones
            B.they can realize their dreams
            C.they stay far away from home
            D.they are trained to be stronger
            參考答案:A
            參考解析:細(xì)節(jié)題。根據(jù)第二段第一句可知,今天的荒野是指任何沒有信號的地方。故選A。
            2、The whole point of camp in the 19th century is to _______
            A.acquire the lost survival skills
            B.escape from industrial society
            C.enjoy beautiful natural scenery
            D.explore the woods in the frontier
            參考答案:A
            參考解析:細(xì)節(jié)題。根據(jù)第二段第二句可知,19世紀(jì)露營者的目的是重新獲取已經(jīng)丟失的生存技巧。故選A。
            3、According to the text,today's kids are______
            A.aware of governing themselves
            B.skilled in social communication
            C.good at using electronic devices
            D.short of the attention from adults
            參考答案:C
            參考解析:細(xì)節(jié)題。根據(jù)第二段第三句:他們?nèi)狈σ恍┗镜慕涣骷记?對于數(shù)字化有著很強的意識…。因此可知,現(xiàn)在的孩子很擅長運用數(shù)字化設(shè)備。故選C。
            4、After seeing the posted news and pictures of their kids at camp,parents would feel ______
            A.curious
            B.pleasant
            C.relieved
            D.worried
            參考答案:D
            參考解析:細(xì)節(jié)題。根據(jù)第三段最后兩句可知,有些服務(wù)機構(gòu)會讓營地發(fā)一些消息和圖片來讓家人覺得他們好像也在營地里和孩子們在一起。但是這也會引起一些問題比如:為什么約翰看起來很傷心或者詹妮的褲子怎么破了。這會讓父母們更加擔(dān)心。故選D。
            5、As stated in the last paragraph,camps suggest parents______
            A.take back their kids'cell phones
            B.leave their kids alone for a while
            C.let their kids have a rest from study
            D.call their kids only when necessary
            參考答案:B
            參考解析:推斷題。根據(jù)最后一段我們知道,很多父母把孩子們送去露營,但是并不是很放心,然而露營機構(gòu)卻認(rèn)為父母們應(yīng)該對孩子們放手,讓孩子們學(xué)會獨立。故選B。
            參考譯文:
            露營一直是孩子們夢想的事,卻是父母們焦慮的事。l9世紀(jì)80年代,許多中產(chǎn)階級家庭擔(dān)心工業(yè)社會中斷了與邊遠(yuǎn)地區(qū)的聯(lián)系。男孩們長大可能變得很女性化:他們有太多時間與媽媽、老師們待在一起,沒有參加足夠多適合男人的活動。因此,早期的露營目的是要把虛弱的男孩們帶出家庭,進(jìn)入到森林中去,使得他們對健康的追求能夠與實踐性知識相結(jié)合。
            第一批露營者是荒野游客;今天的荒野是指任何沒有信號的地方。允許帶手機會與露營活動有矛盾:如果l9世紀(jì)露營者的目的是重新獲取已經(jīng)丟失的生存技巧,那么21世紀(jì)的露營者需要鍛煉的是他們的社交技巧。他們經(jīng)常缺乏一些基本的交流技巧;對于數(shù)字化有著很強的意識:不太懂得與別人分享空間、分享物品或者分享他們身邊成年人的關(guān)注。對于那些獲準(zhǔn)在晚餐時發(fā)短信的孩子們以及無論何時有了麻煩或需要便車時.父母總是在身邊的孩子們來說,自我管理的能力總是姍姍來遲。
            大多數(shù)露營要求孩子們把電話留在家里,對于這種情況的抵制常常來自父母而不是來自孩子。我們知道父母們送孩子們?nèi)ヂ稜I的時候總是給他們準(zhǔn)備兩部電話,這樣他們可以上交一部,還能偷偷留下一部來打電話。父母們會質(zhì)問露營指導(dǎo)者們?yōu)槭裁此麄儾荒芎秃⒆佑秒娫捖?lián)系。有些服務(wù)機構(gòu)會讓營地發(fā)一些消息和圖片來讓家人覺得他們好像也在營地里和孩子們在一起。但是這也會引發(fā)一些問題,比如:為什么約翰看起來很傷心或者詹妮的褲子怎么破了。雖然營地會在不同程度上屈從父母們的要求,他們?nèi)匀慌Ω嬖V我們:孩子們需要暫時脫離我們?nèi)硇牡年P(guān)懷和無盡的期待。露營會增強孩子們的獨立性,孩子們學(xué)會自己解決問題以及求助同伴和指導(dǎo)老師都是這一經(jīng)歷的重要部分。這其中的含義很明顯。他們生篝火,玩捉迷藏,做一些平時認(rèn)為不適合做的臟兮兮的事。并沒有什么好擔(dān)心的,媽媽。